Logo One Mind & Body Antwerp
One to One coaching

ONE-TO-ONE COACHING

One to One Coaching

Blijf je steeds tegen dezelfde obstakels aanlopen? Heb je het gevoel dat je jezelf steeds weer saboteert? Krijg je het idee dat het hopeloos is en dat niets werkt voor jou?

Ontdek dan mijn one-to-one coaching. Waarin ik jou individueel coach en ondersteun op je weg naar je gelukkigste zelf.

Is dit iets voor jou ?

Vermoedelijk heb je al vanalles geprobeerd om je beter in je vel te voelen?


Ik kan me daarom goed voorstellen dat je ondertussen op een punt gekomen bent dat je twijfelt of het voor jou wel mogelijk is om iets te vinden dat wél werkt op lange termijn, zonder terugval en steeds weer opnieuw te moeten beginnen....

Want na alles wat je reeds probeerde, ben je het ondertussen vast beu dat je jezelf steeds weer moet oppeppen en motiveren om voor een zoveelste keer een nieuw sportprogramma en/of dieetplan aan te vatten?

Ik begrijp jou helemaal! En laat me alvast één ding duidelijk stellen.... het feit dat je je zo voelt, betekent NIET dat je te weinig wilskracht, karakter of doorzettingsvermogen bezit om succesvol te zijn en zonder herval je doel te bereiken.

De reden dat je je vandaag zo voelt, is omdat je de afgelopen maanden/jaren al veel te veel op je wilskracht hebt moeten bouwen om onhoudbare voedingsplannen en onrealistische sportschema's vol te houden in combinatie met .. I don't know, jouw leven misschien? 🤷‍♀️

Keer op keer moeten ervaren dat je het op lange termijn niet volhoudt, zorgt er na verloop van tijd voor dat je het vertrouwen in jezelf én jouw lichaam verliest. Waardoor de twijfels toenemen, en elke nieuwe poging jou nog meer energie kost. Alleen al om jezelf aan te moedigen om vol te houden...

Herken jij jezelf hierin?


Merk jij ook dat je ondertussen nog voordat je op het punt staat weer een zoveelste nieuwe poging te ondernemen al voelt dat de twijfel of je het deze keer wél zult kunnen, groter wordt?

Ontdek dan hieronder mijn one-to-one coaching pakketten, en ontdek hoe ik jou kan ondersteunen in het doorbreken van deze vicieuze cirkel. NIET d.m.v. nog maar eens een voorgekauwd sportprogramma of voedingsschema.... Maar door je inzicht te geven in hoe je lichaam werkt, door je te informeren over welke rol jouw brein en mindset speelt in het bereiken van je doelen. En door je te leren hoe je jezelf kunt coachen waardoor je niet afhankelijk blijft van mijn coaching. En na verloop van tijd alles wat je geleerd en geoefend hebt zelfstandig kunt toepassen.

Uiteraard blijf je na het afronden van ons one-to-one coaching traject welkom wanneer je voelt dat je nog eens een klankbord of een vangnet kunt gebruiken. Ik leer je dus alles aan zodat je zelfstandig verder kunt, maar je staat er nooit alleen voor!

Aan de hand van dit kennismakingsgesprek bespreken we waar je wilt aan werken en welke termijn we hiervoor nodig hebben.

Mijn werkwijze en jouw actiepunten worden hierin besproken.

De duur van dit gesprek is ongeveer een uur. 

Eerlijkheid en openheid staan garant voor een goede samenwerking.

Confidence Boost Traject

✅ 6 maanden

1x/maand one-to-one coaching (live of digitaal)

✅ Voedingstips en schema's 

✅ Ademhalingsoefeningen

✅ Yoga oefeningen 

✅ Begeleide meditatie oefeningen

✅ 7/7 Whatsapp support

*Mogelijkheid tot betaling in termijnen: 6 x 200€ excl.btw

Verdere info:

Losse on-demand coaching sessie na traject = 95,00 EUR/sessie

Elke coaching moet op voorhand betaald worden, indien je niet aanwezig kan zijn dan

moet je dit ten laatste 24u op voorhand laten weten en plannen we een nieuwe afspraak in.

Indien dit niet tijdig gebeurd is, dan zal je coaching aangerekend moeten worden.


Coaching is een erg intensieve 1 op 1 begeleiding die je in de positieve zin helpt veranderen.

Dat houdt in dat je nu investeert in je toekomst.

Je zal zien dat dit je al snel veel oplevert: meer tijd, meer rust, meer werkplezier, meer succes,…

Alle gesprekken zijn strikt vertrouwelijk. Elke sessie duurt ongeveer een uur.